неділя, 19 вересня 2010 16:27

Якщо Черновецький упреться, Довгого поженуть з Київради

Якщо Черновецький упреться, Довгого поженуть з Київради

У партії "Батьківщина" кажуть, що найближчим часом Київрада може вибрати нового секретаря замість Олеся Довгого. Про це заявив член парламентскої фракції БЮТ-Батьківщина, голова Київської міської организації партії Анатолій Семинога в ефирі 5 каналу.

"Олеся Довгого справді можуть пустити в розмін. Це відбудеться, якщо Леонід Черновецький не слухатиметься команд, які даватиме йому центральна влада. Олесь Довгий причетний до розкрадання тисяч гектарів київських земель. Він вів усі сесії Київради, на яких вирішували ці питання. Довгий ставив свій підпис під відповідними документами. А Леонід Черновецький користувався лише факсимільним відбитком свого підпису, який не має юридичної сили", - сказав Gazeta.ua народний депутат з фракції БЮТ-Батьківщина Володимир Бондаренко.

Утім, нардеп зауважує, що Леоніду Черновецькому допоки вдавалося захистити кількох своїх найближчих соратників. Серед них — той же Довгий, Ірена Кільчицька, його зять Вячеслав Супруненко та Денис Басс.

"Але Леонід Черновецький може почати будувати свій захист — шантажувати "регіоналів" складанням своїх повноважень. Тоді "регіонали" діятимуть жорсткіше. Вони поставлять замість Довгого свою людину. Тоді людей Черновецького, можливо, вже не просто лякатимуть - як це робили донедавна, імітуючи боротьбу з корупцією. Приміром, коли на весь світ оголошували, що йдуть робити обшук у квартирі Довгого. Розказали не тільки, коли і в кого шукатимуть, а й які документи мають знайти", - іронізує Володимир Бондаренко.

Зараз ви читаєте новину «Якщо Черновецький упреться, Довгого поженуть з Київради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути