субота, 12 березня 2016 10:49

Адвокат Савченко збирається переслідувати авторів фальшивого листа до Надії

Адвокат Савченко збирається переслідувати авторів фальшивого листа до Надії

Адвокат народного депутата України, льотчиці Надії Савченко Марк Фейгін заявив про намір почати кримінальне переслідування відносно двох пранкерів, які надіслали на ім'я його підзахисної підробленого листа нібито від президента України Петра Порошенка. - Повідомляє "Інтерфакс-Україна"

"Я починаю кримінальне переслідування" лексуса "і" Вована". Подивимося, хто вас кришує. Кримінальне переслідування я збираюся почати щодо "лексус енд Вова" в різних юрисдикціях", - написав адвокат в мікроблозі в Твіттері в суботу.

Як повідомлялося, 10 березня Н.Савченко було передано підроблений лист (машинопис, російською та українською мовами) нібито від президента України. Після отримання цього послання Н.Савченко припинила сухе голодування.

Відповідальність за підробленим лист і попередній дзвінок нібито з адміністрації президента України взяли на себе російські пранкери Вован (Володимир Кузнєцов) і Лексус (Олексій Столяров).

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Савченко збирається переслідувати авторів фальшивого листа до Надії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути