понеділок, 09 листопада 2009 18:12

98-річні чоловік і дружина отримали розлучення

98-річні чоловік і дружина отримали розлучення

Британець і його дружина стали найстарішою парою у Великобританії, що отримала розлучення. Їм обом було по 98 років, повідомляє Mail Online. До того моменту Джессі (Jessie) і Берті Вуд (Bertie Wood) перебували у шлюбі 36 років.

Для обох подружжя, які одружилися в 1972 році в Хертфорширі, шлюб не був першим. Подружжя прожило понад 30 років разом, однак до 2008 року вони розійшлися, хоча в той момент ще не було зрозуміло, чи є таке охолодження відносин остаточним. За словами сусідів, місіс Вуд тепер живе в будинку для людей похилого віку, а її чоловік помер у 99 років, незабаром після розлучення. Їхні діти відмовилися коментувати причину розлучення, повідомляє "Навколо Світу".

Зате в Девоні романтика ще жива. Там пара, за віком наближається до цієї, навпаки вступила в шлюб. Ліс Атуелл (Les Atwell), 94 року, і Шейла Уолш (Sheila Walsh), 87 років, одружилися через 4 роки після першої зустрічі. Як розповіла Шейла, вони познайомилися через прибиральницю, яка розповіла Шейлі про Ліса. Розповідь жінці сподобався, але коли прибиральниця сказала, що йому 90 років, Шейла подумала, що вона не впевнена. Тим не менше, коли пара зустрілася, це було кохання з першого погляду. Після весілля молодята вирушили у двотижневий круїз по Середземному морю. До речі, найстарішими молодятами світу є французька пара - Франсуа Фернандес (Francois Fernandez), 96 років, і Мадлен Фансіно (Madeleine Francineau), 94, одружилися в 2002 році.

За матеріалом: Gala.net

Зараз ви читаєте новину «98-річні чоловік і дружина отримали розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути