вівторок, 20 листопада 2012 04:26

8 тисяч російських повій не потраплять в Іспанію

8 тисяч російських повій не потраплять в Іспанію
Фото: donbass.ua

У ймовірного ватажка зграї було стільки фальшивих імен, що він заглядав в їх список, щоб не заплутатися самому, розповідає El Pais. "Він користувався 16 мобільними телефонами і ніколи не вступав в контакт ні з повіями, ні з тими, хто їх експлуатував", - пишуть журналісти Х. Дува і Р. Карранко. Тепер ватажок (газета називає його "Igor C., виходець з Росії") і ще 24 людини, в більшості своїй теж вихідці з Росії, заарештовані в Іспанії.

"За оцінками поліції, за останні 8 років шайка нелегально" поставила "в країну 8 тис. жертв", - йдеться в статті. Злочинці оформляли їм туристичні візи. Так жінок поставляли "в борделі Альмерії, Мадрида, Барселони, Гранади, Кордоби, Таррагони, Уеска, Балеарських островів і т.п.", перераховує газета.

За версією поліції, зграя експлуатувала працю 70% повій російського походження в Іспанії.

"Жертви" - саме так називає жінок газета - добиралися до Іспанії з пересадками, наприклад, через Польщу. "Щоб продовжити їх термін перебування законно, зграя відсилала їх паспорти в Росію, де на них ставилися незаконні штампи, щоб створити враження, що жінки виїхали з Шенгенської зони і знову в'їхали туди в якості туристів", - йдеться в статті.

Одні жінки знали, що їдуть займатися проституцією, інших обманювали помилковими пропозиціями працевлаштування. Всі були зобов'язані віддавати частину заробітку своїм "прямим експлуататорам", за висловом газети.

Зараз ви читаєте новину «8 тисяч російських повій не потраплять в Іспанію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути