середа, 24 серпня 2011 20:00

Спецтема: 20 років незалежності!

2 тисячі львів'ян з бронетранспортером святкували Незалежність
36

Фото: Фото: Павло Паламарчук

Сьогодні у Львові відбувся марш Незалежності. Його організував Комітет опору диктатурі. Близько двох тисяч львів'ян із площі Петрушевича рухалися колоною в центр міста. Більшість із них прийшла із партійною символікою партій, які входять до комітету. Були також і лідери партій львівських осередків.

Попереду колони їхала "Нива". На ній були встановлені колонки та гучномовці. Через них  організатори розповідали про незалежність України та про діяльність комітету опору. За автомобілем їхав бронетранспортер. На ньому сидів чоловік із прапором України.

"Я сюди аж з Старосамбірського району приїхав", - розповів підприємець Ростислав Мигаль. - "Та то брєд чістєйший, шо Юлю за гратами держуть. На таке велике свято хоч могли до родини відпустити. Вона ж невинна. То всьо та бандитська влада. Ото придурки вибрали собі Яника, то самі вже відчули, яка то тряпка і базікало. А далі буде ше гірше. Потрібно на барикади іти і гнати тих вилупків геть!"

Біля пам'ятника Шевченку комітет організував мітинг. Під час його проведення організатори попросили опустити партійну символіку, а залишити лише національні стяги. Але партійці не послухалися. Найбільше було видно символіки партії Батьківщина. Люди вигукували гасла із проханням повернути свободу Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «2 тисячі львів'ян з бронетранспортером святкували Незалежність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути