середа, 02 червня 2010 18:13

13-річний підліток впав з оглядового колеса

13-річний підліток впав з оглядового колеса

У містечку Тернівка на Дніпропетровщині 13-річний хлопчик зірвався з 10-метрового оглядового колеса. Підліток вижив, проте отримав численні ушкодження внутрішніх органів. Зараз за його життя борються практично всі провідні фахівці місцевої центральної лікарні.

"Хлопчик у дуже важкому стані, увесь час, з моменту його надходження і досі, він перебуває в комі, причому найглибшій - третій стадії, його життя підтримують апарати штучного дихання. Родичі ночують біля нього. Зараз за хлопчика тримає кулаки уся лікарня - від прибиральниці до головного лікаря, але нам залишається тільки сподіватися на краще", - розповіли в центральній лікарні Тернівки.

За словами очевидців, 13-річний Артур Женіров та кілька його однокласників з'явилися в парку близько полудня, хлопчики гуляли по парку, були у піднесеному настрої, раділи довгоочікуваним літнім канікулам. Десь близько третьої години вони підійшли до головної пам'ятки парку - колеса огляду, яке вже близько двох років не працює. Несподівано Артур став швидко дертися по ньому вгору. Проте вже на вершині він не втримався.

У причинах інциденту зараз розбираються інспектори дніпропетровського облдепартаменту Держгірпромнагляду.

"Діяльність цього атракціону наші інспектори заборонили ще 12 березня 2008 року - там погано працював вантажопідйомний канат, також відмовляли і пристрої безпеки. Тернівські комунальники, на балансі яких і перебував атракціон, одразу ж знеструмили його. Відтоді він так і стояв", - розповіли у Держгірпромнагляді.

До відкриття сезону в Дніпропетровській області вже перевірили 61 атракціон підвищеної небезпеки. 6 з них - виведені з експлуатації (у Дніпропетровську), трьом заборонили роботу (в області) через несправність в гідравлічній системі високого тиску.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «13-річний підліток впав з оглядового колеса ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути