середа, 05 лютого 2014 17:00

В Апеляційному суді запевнили, що "не знають, де перебуває підсудний Мар'ян Гаврилів"

Щойно в Апеляційному суді міста Києва завершилося судове засідання по львівському 34-річному фотографу Мар'яну Гавриліву, якого звинувачують у організації масових заворушень. Суд тривав не більше 5 хвилин, бо судді заявили, що не знають де знаходиться підсудний. Під вигуки залу "Ганьба!", "Поки ви його знайдете, людина може загинути", "Ми ж вам надали усі довідки!" - судді покинули зал засідань.

Старший брат Мар'яна, Михайло, який приїхав зі Львова з мамою та дружиною Мар'яна, вважає, що це просто смішно:

"Не знати де знаходяться підсудні! Близько 30 людей лежать в лікарні швидкої допомоги, побиті "Беркутом", їх охороняють, до них нікого не пускають, у них забрали мобільні телефони, і після цього суд не знає, де вони знаходяться? Якщо дійсно суд не знає, де мій брат, то хай його оголосять в розшук."

На думку Михайла справа затягується через те, що "пахан" (президент Віктор Янукович - Gazeta.ua ) поїхав у Сочі і там буде радитись із царьком (президент РФ Володимир Путін - Gazeta.ua ) щодо долі "цих пішок".

"Суд перенесено на 14 лютого, але я впевнений, що навіть тоді суд не відбудеться - він навмисно затягується", - додав Михайло.

Адвокат Мар'яна Гавриліва, Олена Сказко, заявила, що чоловікові загрожує ув'язнення від 8 до 15 років, якщо буде доведена його вина.

Зараз ви читаєте новину «В Апеляційному суді запевнили, що "не знають, де перебуває підсудний Мар'ян Гаврилів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути