Ексклюзиви
вівторок, 07 січня 2014 10:52

На українсько-словацькому кордоні утворилася багатокілометрова черга - Балога

На українсько-словацькому кордоні утворилася багатокілометрова черга - Балога
Фото: news.mail.ru

Народний депутат України Віктор Балога заявляє про багатокілометрові черги в пунктах пропуску на українсько-словацькому кордоні. Про це він повідомляє у своєму депутатському зверненні до прем'єр-міністра України Миколи Азарова.

"Останнім часом на українсько -словацькому кордоні склалася дуже напружена ситуація з пропуском українців, громадян інших країн ЄС у напрямку Словаччини . Багатокілометрові черги на пунктах пропуску "Ужгород -Вишнє Німецьке "і "Малий Березний- Убля" створюють значні незручності та перешкоди при перетині кордону".

За словами депутата, причиною черг є штучне затягування при оформленні документів з боку словацьких митників та прикордонників. На його думку, такий стан речей є неприйнятним для наших громадян і тому вимагає термінового реагування з боку українського уряду. Враховуючи вищенаведене, Балога просить Азарова невідкладно дати відповідні доручення та вжити заходів з метою вирішення цієї проблеми відповідно до укладених міжнародних договорів.

Крім того, Віктор Балога звернувся до посольства Словаччини в Україні з проханням не ігнорувати звернення українців і негайно втрутитися в ситуацію на українсько-словацькому кордоні.

Зараз ви читаєте новину «На українсько-словацькому кордоні утворилася багатокілометрова черга - Балога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути