середа, 14 листопада 2012 09:41

Google Nexus 4 в перший день продажів був розпроданий менш ніж за годину

Смартфон Google Nexus 4, що з'явився 13 листопада у продажу в інтернет-магазинах Google Play в Європі, США та Австралії, був розпроданий менш ніж за годину, повідомляє WebProNews. Вражаючі результати показали обидві версії телефону - з пам'яттю 8 Гб і 16 Гб.

Зокрема, у Великобританії і Німеччині обидві версії були розпродані менш ніж за 15 хвилин. В Австралії та США продаж 16 Гб версії закінчилися менш ніж через півгодини після старту. У Нідерландах продажі були перенесені на тлі високого попиту в інших країнах.

Автор: Фото: AFP
  Планшет Google Nexus 10 (ліворуч) і смартфон Google Nexus 4.
Планшет Google Nexus 10 (ліворуч) і смартфон Google Nexus 4.

Google Play виявився не готовий до ажіотажу, і його нестабільна робота, викликана численними збоями, викликала масу дорікань користувачів. Ті, хто не встиг купити заповітну новинку, можуть залишити свій e-mail на сайті Google Play, на який їм буде надіслано повідомлення про нові поставки смартфона.

У той же день у продажі з'явився планшет Google Nexus 10 і також викликав великий ажіотаж. Так, у Великобританії модель з 32 Гб вбудованої пам'яті і підтримкою Wi-Fi вже розпродана, і зараз пропонується лише Nexus 10 Wi-Fi з 16 Гбайт флеш-пам'яті.

Зараз ви читаєте новину «Google Nexus 4 в перший день продажів був розпроданий менш ніж за годину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути