понеділок, 15 жовтня 2012 13:29

Домодєдово перейменують на "Московський аеропорт імені Степана Бандери"

Домодєдово перейменують на "Московський аеропорт імені Степана Бандери"
Фото: nr2.ru

Московському аеропорту Домодєдово може бути присвоєно ім'я Степана Бандери. Про це повідомляє український "5 канал" в репортажі про ініціативу створення автономної республіки в Домодєдово. Українських телевізійників зацікавило, що ініціатор створення автономії Євген Архипов пропонує використовувати в якості прапора майбутньої республіки чорно-червоне полотнище з тризубом - прапор Української повстанської армії.

"Московський аеропорт Домодєдово імені Степана Бандери" - звучить як історична фантастика. Але це не фантастика і не вигадка українських націоналістів маргінального гатунку. Округ Домодєдово, де розташований міжнародний аеропорт, прагне до автономії від РФ. Російська демократична республіка може з'явитися на карті країни сусідки вже в травні наступного року. Причому, під чорно-червоними прапорами УПА. Однак домодедовци ідентифікують себе не стільки з Україною, скільки з Європою в цілому. Їх мета - вступ до Євросоюзу. Окремо від Росії ", - йдеться в репортажі" 5 каналу ".

Рублі місцеві жителі обіцяють поміняти на євро, а заробляти їх будуть за рахунок аеропорту "Домодєдово".

"Ми ідеологічно близькі з українськими націоналістами ... Єдине, що ми географічно просто розділені через те, що наші предки сюди переселилися багато століть назад ... Якщо президент України Віктор Янукович побоявся називати свій аеропорт ім'ям Степана Бандери, то ми перейменуємо Домодєдово ", - заявив Архипов українським телевізійникам.

Ідея зажадати для Домодєдово автономії виникла у Архипова ще в 2009 році, коли місцева влада вперше спробували зробити ділянку олімпійської траси М-4 "Дон" платним. У травні 2013 року Архипов розраховує провести референдум про створення автономії.

 

Зараз ви читаєте новину «Домодєдово перейменують на "Московський аеропорт імені Степана Бандери"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути