середа, 15 червня 2011 10:46

"ВКонтакте" переїде на домен верхнього рівня

"ВКонтакте" переїде на домен верхнього рівня

Соціальна мережа "Вконтакте" через місяць повністю переїде з російського домену vkontakte.ru на домен верхнього рівня vk.com. Про це у своєму блозі в ніч на 15 червня повідомив гендиректор "ВКонтакте" Павло Дуров.

Глава "Вконтакте" зазначив, що новий домен "в 2 рази коротший, гарніший, зручніший для набору з мобільних пристроїв, легший для іноземних користувачів, простіший для розробки". Дуров також уточнив, що в даний момент сервіс підтримується на обох доменах.

За словами Дурова, зміна доменного імені не вплине на логотип і бренд соціальної мережі. При цьому, якщо зайти на сайт "Вконтакте" через vk.com, у верхньому лівому кутку екрана замість кириличної назви соціальної мережі відображаються латинські букви "VK".

"ВКонтакте" є найбільшою соціальною мережею в Росії. Вона налічує близько 100 мільйонів акаунтів. Сайт "ВКонтакте" щодня відвідують більше 20 мільйонів людей.

Нагадаємо, адміністрація соціальної мережі "Вконтакте" змінила правила приватності в суботу, згідно з якими користувачі ресурсу більше не зможуть повністю приховати список своїх друзів.

Зараз ви читаєте новину «"ВКонтакте" переїде на домен верхнього рівня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути