пʼятниця, 12 лютого 2010 12:45

Хворого з інсультом везли до "швидкої" на санях

Хворого з інсультом везли до "швидкої" на санях

Понад годину чекали у селі Сорока Гусятинського району на Тернопільщині приїзду "швидкої допомоги" у четвер, 11 січня. Медики не могли доїхати до хворого через великі снігові замети.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, лікарів викликали близько третьої години дня до 79-річного Івана Стахіва. У чоловіка стався інсульт. Його паралізувало.

"Від нас до лікарні у Копичинцях можна доїхати за 15 хвилин. Але так дороги замело, що ані до села, ані із села не можна виїхати", - розповів родич хворого Павло Лабанович.

Лікарі дісталися лише до сусіднього села Хоростків. Виїхали на польову дорогу, щоб зекономити час. Тоді карета "швидкої допомоги" і застрягла у снігах.

"Ми дзвонили до медиків. А вони до пожежників. В кінці-кінців із райцентру приїхав великий ЗІЛ із рятувальниками. "Швидку" причепили на тягач і так почали її витягати, - додав Лабанович. – Нам тим часом сказали положити діда на сани і везти назустріч".

Хворого переклали у машину "швидкої" при в"їзді до села. Його доправили до реанімації Копичинецької лікарні.

Заїзду до села Сорока досі немає. Селяни чекають, коли з Тернополя приїде роторний трактор і розчистить дорогу.


"Протягом четверга 11 лютого та ранку п"ятниці 12 лютого через сильні снігопади на Тернопільщині сталося 10 випадків, коли на допомогу учасникам дорожнього руху приходили підрозділи головного управління МНС України", - повідомили Gazeta.ua у Центрі пропаганди ГУ МНС у Тернопільській області.

Так, у с. Рекшин Бережанського району, у четвер, 11 лютого, близько 12.30 внаслідок складних погодних умов на слизькій ділянці дороги з"їхав в кювет автобус "ЛАЗ-693", у якому знаходилося 20 пасажирів. Для транспортування автобуса на проїжджу частину виїжджав черговий караул Бережанського РВ ГУ МНС.

Близько 20.00 на 6-му кілометрі автодороги Бережани-Золочів, внаслідок складних погодних умов опинились в заторі 2 рейсових автобуси "ЛАЗ-693", із 21 пасажиром. Для транспортування автобусів виїжджав черговий караул Бережанського РВ ГУ МНС.

Близько 21.30 в с. Осники Лановецького району, внаслідок складних погодних умов опинилося в заторі 6 автомобілів. Для транспортування автомобілів виїжджав черговий караул Лановецького РВ ГУ МНС.

Близько 22.00 у с. Чабарівка Гусятинського району, внаслідок складних погодних умов був ускладнений проїзд автомобіля "Рено Преміум", який перекрив проїжджу частину дороги. Для транспортування автомобіля виїжджав черговий караул Гусятинського РВ ГУ МНС.

О 22.40 у селі Голгоча Підгаєцького району, внаслідок складних погодних умов під час розчистки дороги з"їхав в кювет грейдер. Для транспортування грейдера виїжджав черговий караул Підгаєцького РВ ГУ МНС.

О 22.25 у селі Воробіївка Підволочиського району, внаслідок складних погодних умов опинився в заторі автомобіль "Хюндай". Для транспортування автомобіля виїжджав черговий караул Підволочиського РВ ГУ МНС.

О 23.50 в смт. Підволочиськ по вул. 22 Січня, внаслідок складних погодних умов опинився в заторі автомобіль "КАМАЗ". Для транспортування автомобіля виїжджав черговий караул Підволочиського РВ ГУ МНС.

Сьогодні, 12 лютого, о 2 год ночі в с. Снігурівка Лановецького району, внаслідок складних погодних умов опинилося в заторі 3 автомобілі. Для транспортування автомобілів виїжджав черговий караул Лановецького РВ ГУ МНС.

Сьогодні о 4 год. в с. Рогачин Бережанського району, внаслідок складних погодних умов опинився в заторі автомобіль "Мітсубісі" в якому знаходилось двоє малолітніх дітей. Для транспортування автомобіля виїжджав черговий караул Бережанського РВ ГУ МНС.

Зараз ви читаєте новину «Хворого з інсультом везли до "швидкої" на санях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути