Ексклюзиви
субота, 10 серпня 2013 15:41

"Сексуальні довгі ноги виявилися швидкими" - У Києві пройшов забіг на шпильках
25

Забіг на шпильках
Фото: Фото: Тарас Подолян
Забіг на шпильках
Забіг на шпильках
Забіг на шпильках
Забіг на шпильках

Сьогодні У Києві біля одно з торговельно-розважальних центрів відбувся півфінал "Всеукраїнського забігу на шпильках". У 35-градусну спеку дівчата на щонайменше 9-сантиметрових каблуках змагалися у швидкості, долаючи 100 метрів по розпеченому асфальту.

Реєстрація учасниць почалася близько 10-ї ранку. Вимоги прості: показавши паспорт, підтвердити вік - щонайменше 18 років - та подану раніше заявку, заповнити анкету та надати взуття для вимірювання довжини каблука. За столами реєстрації відразу видавали сувеніри на кшталт значків та жіночих журналів.

/media/video/510885/1_510885.mp4

До фіналу, який відбудеться 24 серпня в Одесі, пройдуть перші 30 переможниць півфіналів. Найшвидшій в Україні модниці подарують "автомобіль для комфортних поїздок на шопінг" - Geely SL.

О 10.30 чотирьох найсміливіших запросили взяти участь у першому забігу. Дівчат провели до огородженої червоно-білими стрічками ділянки довжиною 100 та шириною 10 метрів. По дорозі до стартової лінії ведучий запитував про причини "відчайдушного вчинку".

"Хочу виграти автомобіль", - відповіла учасниця на ім'я Юля.

"Е, Юлечка, за автомобіль доведеться ще в Одесі поборотися. А от що точно отримаєте сьогодні, так це великий викид адреналіну", - парирував ведучий.

За командою "Увага! Марш!" дівчата почали забіг.

"Ну що, підтримуємо, друзі, першу четвірку! - "оживляв" глядачів ведучий. - Ось вже хтось і втратив каблуки. Це неможливо! Накульгуючи, але щаслива біжить до фінішу".

Дійсно, приблизно на 80-му метрі в однієї з учасниць з правої ноги злетіло взуття. Кілька метрів вона бігла напівбосоніж. Щоправда, до фінішу так і не дісталася, зійшовши з дистанції.

Перемогла у першому забігу учасниця №170 - Лариса Кулик. 100-метрівку на каблуках вона подолала за 20,68 секунди. Суперниці - за 22,25 і 24,66 секунди.

/media/video/510885/2_510885.mp4

"Мила чарівність, йдіть до нас. У Вас професійна підготовка?" - звернувся ведучий до дівчини.

Вона відповіла, що допомогли ранкові пробіжки.

"З Теремків на Троєщину?", - жартуючи, запитав ведучий.

"Ні, 4-5 кіл по стадіону", - відповіла переможниця.

"Скажіть чесно, сусіди не вважають вас дещо "своєрідною"? Бо 4-5 кіл щоранку на стадіоні на шпильках...", - не вгамовувався він.

Друга четвірка пробігла дистанцію без "пригод". Переможниця другого забігу на ім'я Ольга подолала 100 метрів на каблуках за 17,65 секунди. Каже, автомобіль в неї вже є, тож старається заради подруги. Свій результат вважає "середнім".

"Ці сексуальні, красиві довгі ноги виявилися ще й швидкими ... Ну що ж, у вас є можливість зараз ще кілька кіл прямо у цьому взутті намотати навколо торговельно-розважального центру", - жартував ведучий, не приховуючи подиву від продемонстрованої швидкості.

Зараз ви читаєте новину «"Сексуальні довгі ноги виявилися швидкими" - У Києві пройшов забіг на шпильках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути