середа, 04 вересня 2013 13:48

Мільярдери Машкевич та Рабинович приїхали помолитись в Умані
28

Фото: Фото: Роман Чорномаз

Сьогодні місто Умань на Черкащині відвідали мільярдер з Казахстану Олександр Машкевич та президент Всеукраїнського єврейського конгресу Вадим Рабинович. Вони завітали на могилу духовного наставника хасидів рабі Нахмана, щоб помолитись напередодні єврейського Нового року Рош-ха-Шана.

Делегація у супроводі 5 машин прибула до Умані близько 10 години ранку. Чоловіки залишили автівки навпроти дев'ятиповерхівки по вулиці Пушкіна, 46. У супроводі охорони мільярдери вирушили до могильного комплексу.

Паломники, які помічали Рабиновича та Машкевича, намагались прорвати кільце "Беркуту" і доторкнутись до них. Декількох прочан, які старались, попри охорону,  поспілкуватись з мільярдерами, охоронці винесли на руках.

Чоловіки провели на могильному комплексі близько пів години. Після молитви у супроводі віце-президента благодійного фонду імені рабі Нахмана Шимона Бускіли, Машкевич та Рабинович повернулись до своїх автівок та покинули Умань.

Більше 20 тисяч паломників приїхали до Умані на Рош-ха-Шана. Святкування розпочнуться сьогодні ввечері і триватимуть 3 дні.

Зараз ви читаєте новину «Мільярдери Машкевич та Рабинович приїхали помолитись в Умані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути