четвер, 11 серпня 2016 20:53

Українцям радять не їхати до окупованого Криму

Українцям радять не їхати до окупованого Криму

Українцям радять утриматися від поїздок до окупованого Криму. Нині суттєво загострилася ситуація у зв'язку з численними провокаціями представників окупаційної влади стосовно громадян України.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України.

"Враховуючи неможливість української сторони забезпечити належну безпеку наших співвітчизників на території анексованого півострова, МЗС закликає громадян України та іноземців тимчасово утриматися від поїздок на окуповану територію АР Крим", - кажуть у МЗС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму впав у прірву пасажирський автобус: 5 осіб загинули, 13 - постраждалих

Нормою стали численні випадки безпідставного затримання громадян України на території окупованого півострова і Російської Федерації, відсутність гуманного ставлення до українців з боку російських правоохоронних органів, їх несумісні з людською гідністю поведінку, застосування до наших співвітчизників неприпустимих методів фізичного та психологічного впливу, в тому числі – тортур.

Нагадаємо, сьогодні Рада безпеки Організації Об'єднаних Націй почала закрите засідання щодо російських провокацій в Криму.

Зараз ви читаєте новину «Українцям радять не їхати до окупованого Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути