четвер, 15 грудня 2016 14:08

У Криму готуються до 100 тис. туристів на Новий рік

У Криму готуються до 100 тис. туристів на Новий рік

На Новорічні свята до Криму приїдуть близько 60-100 тис. туристів. Про це сьогодні журналістам сказав голова комітету Держради РК із санаторно-курортного комплексу й туризму Олексій Черняк, повідомляє сайт "Новости Крыма".

"Цього року, на відміну від минулого, новорічні свята відбудуться в повному обсязі. Ніяких проблем ні з електрикою, ні з водою не буде. Багато об'єктів розміщення протягом декількох місяців рекламують свої новорічні заходи, зокрема з присутністю на них зірок не тільки російського, а й міжнародного рівня", - сказав Черняк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Криму виїхали 50 тис. людей

Він додав, що на сьогодні в Криму відпочили 5,5 млн туристів. За підсумками року очікують їх зростання до 5 млн 800 тис. осіб.

"Я з великим скептицизмом ставлюсь до таких цифр. Приїжджала додому минулого року на свята. Ситуація, як в зоні відчуження. Все сіре, людей мало. Ну атмосфера свята, як от у Львові, не відчувалася зовсім. Мама каже, цього року те саме. Взагалі мій Крим залишається тільки в пам'яті, навіть, коли ти там. Так, вкладають нові дороги і вішають гірлянди, але це не змінює настрій. Страшно, коли твоє місто на Новий рік навіює депресію і ти хочеш поїхати", - каже Валерія. Дівчина поїхала з Криму після окупації, зараз навчається у "Львівській політехніці".

Місто Севастополь прикрасили до новорічних свят гірляндами, подібними на велетенські жіночі труси.

Зараз ви читаєте новину «У Криму готуються до 100 тис. туристів на Новий рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути