вівторок, 27 вересня 2016 15:11

Росія закуповує для Чорноморського флоту РФ ліки від педикульозу

Росія закуповує для Чорноморського флоту РФ ліки від педикульозу

Головне управління розвідки повідомило про недостатнє фінансування російських військових містечок в Криму. І про проблему дотримання санітарних норм.

"Протягом серпня-вересня повністю припинили фінансування державних контрактів на забезпечення комунально-житлових послуг підрозділів Чорноморського флоту РФ. Зокрема, будівництво окремих об'єктів військової інфраструктури, охорону військових містечок, яку здійснюють підрозділи воєнізованої охорони. Також прибирання території військових містечок, вивезення сміття та банно-пральне обслуговування. З огляду на загрозу поширення інфекційних і паразитарних захворювань, медична служба ЧФ РФ замовила медичні препарати також і для лікування педикульозу", - йдеться в повідомленні у Facebook.

Недофінансування видатків не позначилося на темпах впорядкування генеральських дач, зокрема, в Севастополі, повідомили в управлінні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через військові навчання Росії кримські діти бояться війни

Нагадаємо, кримським морякам Чорноморського флоту досі не відшкодували зниження зарплат через скасування надбавки за службу на території іншої країни після анексії півострова Росією.

Зараз ви читаєте новину «Росія закуповує для Чорноморського флоту РФ ліки від педикульозу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути