Ексклюзиви
вівторок, 16 серпня 2016 13:58

Голі і босі - Аксьонов і Поклонська опублікували свої декларації

Голі і босі - Аксьонов і Поклонська опублікували свої декларації
Наталя Поклонська

Керівник російського "уряду" окупованого Криму Сергій Аксьонов 2015-го задекларував доходи розміром 1,4 млн руб. (547 6 тис. грн. - Gazeta.ua).

Про це повідомляє російська Центральна виборча комісія. Вона опублікувала розміри і джерела доходів, а також майно і рахунки кандидатів партії "Єдина Росія" в депутати Державної думи РФ.

На ім'я Аксьонова не оформлено жодної нерухомості. На банківських рахунках - 411,3 тис. руб. (160,88 тис. грн. - Gazeta.ua). Торік він задекларував 1 млн 621 тис. руб. (634 тис. грн). Також повідомляв про оренду квартири площею 81 кв. м, житловий будинку площею 577,5 кв. м і земельну ділянку площею 607 кв. м. Автомобіля він нібито не має.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Французька делегація знову відвідає окупований Крим

Так звана прокурор Криму Наталія Поклонська задекларувала депозит 141,51 руб. (близько 56 грн. - Gazeta.ua). Відповідно до зазначеної інформації, у неї немає нерухомості: квартир, будинків, дач, землі, автомобілів або гаражів. У графі доходів за 2015 рік "кримська Няша" вказала лише свій "офіційний заробіток".

Раніше Поклонська відмовилася бути прокурором Криму.

Верховна Рада України оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. 7 жовтня 2015 року президент Петро Порошенко підписав відповідний закон. Міжнародні організації визнали окупацію й анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу запровадили низку економічних санкцій.

Зараз ви читаєте новину «Голі і босі - Аксьонов і Поклонська опублікували свої декларації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути