середа, 07 вересня 2016 09:12

ФСБ затримала українців, які хотіли проїхати в Крим

Наряд окупаційних військ РФ, що патрулює місцевість неподалік пункту пропуску "Армянськ", затримав 30-річного громадянина України, який зробив спробу проникнути в Крим поза пунктом пропуску, повідомляє "Інформатор".

"Порушуючи законний порядок перетину кордону, громадянин України навмисно попрямував в обхід пункту пропуску вглиб російської території, де був затриманий прикордонниками", - йдеться в повідомленні прес-служби прикордонного управління ФСБ РФ.

Виявилось, що житель Києва двома годинами раніше заїжджав на пункт пропуску "Армянськ". Але через відсутність необхідних митних документів на вантаж, не зміг оформитися і повернувся назад. Він не відмовився від намірів потрапити в Крим, тому вирішив минути блокпости окупаційних військ РФ. Через це його затримали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Питання Криму є дійсно закритим. Крим - це Україна" - Кулеба

Ще один 27-річний громадянин України спійманий під час спроби перетину кордону в районі пропускного пункту "Джанкой".

"З використанням технічних засобів охорони і службового собаки порушника виявили недалеко пункту пропуску "Джанкой". Затриманий пояснив, що на цей необдуманий крок він пішов через втрачені раніше документи, які засвідчують особу", - повідомило ФСБ.

Нагадаємо, із початку 2016 року на в'їзді у Крим прикордонники затримали 50 злочинців, які перебувають у міжнародному розшуку.

Зараз ви читаєте новину «ФСБ затримала українців, які хотіли проїхати в Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути