понеділок, 14 серпня 2023 22:50

Зламали ніс та вибили зуби: у Києві підлітки побили пенсіонера-охоронця за зауваження

Зламали ніс та вибили зуби: у Києві підлітки побили пенсіонера-охоронця за зауваження
У Деснянському районі Києва двоє підлітків побили пенсіонера-охоронця школи. Фото: .instagram.com/kristinaslagunovska

У Деснянському районі Києва двоє підлітків побили пенсіонера-охоронця школи через те, що він зробив їм зауваження.

У постраждалого зламаний ніс, черепно-мозкова травма, вибито частину передніх зубів, садна по тілу. Про це в Instagram повідомила донька охоронця Христина Лагуновська.

"Мого тата пенсіонера 12 серпня о 22:00 побили 17-річні пок***ки, які були в алкогольному стані. Щойно подзвонила мама, одразу приїхали ми з чоловіком та з нами був наш дуже хороший друг військовий", – розповіла жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воєнкома, який побив військового битою, взяли під варту без можливості внесення застави

Одному з хлопців не сподобалось дуже різке зауваження постраждалого чоловіка, який працює охоронцем в одній зі місцевих шкіл. Через це, неповнолітні нанесли постраждалому "багато ударів".

"Наслідки. У пенсіонера зламаний ніс, черепно-мозкова травма. Вибито частину передніх зубів, садна по тілу", – додала Лагуновська.

Поліція відкрила провадження за статтею "умисне легке тілесне ушкодження".

Винним загрожує відповідальність у вигляді штрафу до 850 гривень або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Кіберфахівці Служби безпеки затримали у Києві двох поплічниць ворога, які працювали на росіянина Олександра Зеніна – головного редактора прокремлівського порталу "Вся Тверь".

За його вказівками фігурантки щодня поширювали в українському сегменті популярних соцмереж і Telegram-каналів до 70 фейкових повідомлень про війну в Україні. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Насамперед зловмисниці масово "розганяли" дезінформацію про хід бойових дій на фронті та намагалися дискредитувати Сили оборони. Для цього створили і самостійно адміністрували мережу проросійських Telegram-каналів та спільнот у Facebook, яка охоплювала аудиторію у понад 10 тис. користувачів.

Зараз ви читаєте новину «Зламали ніс та вибили зуби: у Києві підлітки побили пенсіонера-охоронця за зауваження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути