вівторок, 06 вересня 2016 15:12

У Києві стався новий будівельний скандал

У Києві стався новий будівельний скандал

У Києві виник черговий скандал із блокуванням будівельного майданчика. Цього разу проплачені тітушки не дають розпочати роботи на вул. Святошинській. За інформацією прес-служби ПАТ "ХК "Київміськбуд", дії протестантів із блокування будмайданчика є незаконними, а провокатори умисно перешкоджають будівництву.

Вчора "Київміськбуд" відновив будівельні роботи по зведенню житлового будинку на вул. Святошинській, і за лічені години робота будівельників була заблокована.

"Зараз невстановленими особами здійснюється умисне перешкоджання виконання Компанією своїх функцій. Крім фізичного перешкоджання початку будівельних робіт, блокування будівельної техніки, зараз відбувається спроба інформаційно скомпрометувати позитивний імідж компанії як надійного забудовника шляхом поширення неправдивої інформації", - повідомили в компанії.

У забудовника наголосили, що компанія має у своєму розпорядженні всі дозвільні документи на проведення робіт, копії яких викладені у відкритому доступі на офіційному сайті компанії. Зокрема, йдеться про дозвіл на проведення будівельних робіт, документи на земельну ділянку й експертний висновок.

"Для будівництва та експлуатації житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями Компанії надано в користування земельну ділянку на підставі договору оренди земельної ділянки від 20.03.2015 року, укладеного з Київською міською радою строком на три роки. Отримано дозвіл на виконання будівельних робіт від 04.08.2015 року № ІУ 115152160808.

В установленому законом порядку отримано всю дозвільну документацію, узгоджений проект будівництва, сплачується земельний податок", - уточнили в прес-службі.

Нині роботи на будмайданчику заблоковані. Під час протистоянь постраждали будівельники, а також місцеві жителі. Хто є ініціатором блокування будмайданчика й організатором тітушок, на даний момент встановити не вдалося. У забудовника сподіваються, що розібратися в ситуації допоможуть правоохоронні органи.

Зараз ви читаєте новину «У Києві стався новий будівельний скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути