понеділок, 01 вересня 2014 10:53

Солом'янка зібрала кошти на лікування поранених військових

Солом'янка зібрала кошти на лікування поранених військових

30 серпня в парку "Орлятко" відбулася благодійна акція в рамках доброчинного проекту "Допомогти захистити Україну може кожен", по збору коштів на лікування поранених військових, які лікуються в Опіковому Центрі.

Організатори заходу громадська Ініціатива "Коло Турботи" та громада Дніпровського району. До акції також долучилися проект "Народної Філармонія", відома українська письменниця Міла Орлова, відома дизайнерка Марина Колотигіна та Центр зайнятості Вільних людей. Почесний гість заходу народний артист України, почесний мешканець Солом'янського району, Григорій Чапкіс.

В рамках акції по збору коштів на лікування поранених військових пройшли:

Благодійний ярмарок на якому активісти: продавали власноруч зроблену випічку та різноманітні вироби.

Майстер – класи хенд-мейду: орігамі, кукли-мотанки, патріотичні магніти, розпис по керамиці, витинанки, стенд – побажання "Наш шановний солдат", які викликали особливе захоплення у дітей.

Збір малюнків та листів для солдатів.

Концерт народних та заслужених артистів України в рамках проекту "Народної Філармонія".

До акції долучилося декілька сотень жителів району. Як завжди найбільш активними учасниками виявилися дітлахи, що не лише приймали участь у майстер класах, а й підготували малюнки та листи для поранених вояків.

Як заявив координатор громадської ініціативи "Коло турботи" Георгій Зубко: "Основною ідеєю нашої діяльності було зробити наш Київ комфортним для проживання. Ми не відмовляємося від неї і зараз, але сьогодні основні сили ми кидаємо на допомогу нашим солдатам. Бо ми просто не маємо права програти і дати дізнатись нашим дітям, що таке рашиський терор, підвали ФСБ і голодомор. Обов'язок наших воїнів сьогодні захистити країну, нас з вами, а наша - забезпечити їх усім необхідним для цього.

Так уже склалося, що наші доблесні керівники розбазарили все, що могли. Тому нам всім разом доводиться збирати по крупицях, хто що може і передавати на АТО нашим солдатам. Я вірю, що разом ми не лише вистоїмо й переможемо, а й станемо ще сильніші. Дякую всім, хто відгукнувся на наш заклик і прийняв участь в зборі коштів".

Загалом в рамках акції вдалося зібрати понад 4 тис. грн., що були передані на закупівлю медичних препаратів для поранених в зоні АТО воїнів, які лікуються в Опіковому Центрі (Київ, Дніпровський район, вул. Попудренка, 36) .

Громадська Ініціатива "Коло Турботи" дякує всім організаціям та активістам, які допомогли в проведенні даної акції та солом'янцям, що долучилися до заходу. Особлива ж подяка найменшим патріотам, які не лише активно приймають участь у всіх заходах, а й надихають та підтримують наших бійців своїми малюнками та листами і вірять в перемогу та бажають нашим воїнам якомога швидше повернутися додому живими та здоровими.

Зараз ви читаєте новину «Солом'янка зібрала кошти на лікування поранених військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути