середа, 21 березня 2012 19:17

Міністр МВС порадив будівельникам розширити вхід на "Олімпійський"
5

Фото: Фото: Андрій Жигайло

Сьогодні о 16:00 міністр МВС Віталій Захарченко проінспектував Національний спортивний комплекс "Олімпійський". Разом з керівництвом він пройшовся по чаші стадіону та прилеглих територіях.

Перед його приїздом до стадіону стягнулись близько сотні міліціонерів, серед них 4 на конях.

"Ми проведемо ряд перевірок головних споруд до "Євро-2012" по безпеці проведення цих заходів. Ми сьогодні провели нараду, де дуже плідно попрацювали та вивчили проблемні питання. Сьогодні ми вручили від МВС 55 автомобілів "Рено" для патрульної служби Києва", - розповів перед оглядинами стадіону міністр.

Він зазначив, що проведення матчів на "Олімпійському" охоронятиме 1,5 тисячі міліціонерів, які забезпечуватимуть безпеку по периметру стадіону. На фінальному матчі чемпіонату кількість правоохоронців в зоні стадіону зросте до 7 тисяч.

Також Захарченко прокоментував ситуацію щодо тисняви, яка виникла під час матчу столичного "Динамо" з дніпропетровським "Дніпром".

ВІДЕО: "Натовп з 10 тисяч не рухався зовсім" - на "Олімпійському" знову була тиснява

"Ми вивчали питання щодо турнікетів. Але тут є питання щодо інформування людей, звідкіля їм потрібно під'їхати та підійти. Вважаємо, що треба більше залучати волонтерів, щоб людям ще на підході в метрополітені чи під'їзді транспорту роз'яснювали куди їм на стадіон йти. Загалом ми направили рекомендованого листа будівельникам щодо розширення входу на стадіон. Важливо давати роз'яснення людям по секторам. Цим займатимуться волонтери, міліціонери та стюарти", — розповів міністр.

На сьогодні на території НСК "Олімпійський" встановили понад 500 відеокамер для спостереження за громадським порядком. Про це повідомив виконуючий обов'язки директора cтадіону Тимур Кондратьєв. За його словами, у чаші стадіону встановлено тільки 360. Інші - по периметру входів на арену. Усього на стадіоні працюватиме до тисячі стюартів. Також будуть працювати волонтери з УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «Міністр МВС порадив будівельникам розширити вхід на "Олімпійський"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути