четвер, 16 квітня 2015 16:47

Кров Олега Калашнікова в під'їзді та ліфті вимили тільки вранці
11

Фото: Ельдар Сарахман

Всю ніч після вбивства екс-нардепа Олега Калашнікова, у будинку міліціонери опитувати жителів. Тільки вранці працівникам дозволили відмити кров перед дверима загиблого та у ліфті, розповідає консьєржка будинку.

Олег Калашніков на проспекті Правди 31, живе 15 років. Володіє 2-кімнатною квартирою на восьмому поверсі. Його вбили на порозі коли заходив до квартири.
"Я його кожен день бачила — зранку та ввечері. Вітався, як добра людина. Зла тут ніхто на нього немає. Вчора він йшов, я його декілька раз бачила — зранку привітався коли йшов. Останній раз заходив без чогось сім вечора. Чого я запам'ятала це? Бо за пів години тут міліція приїхала. Сказали на 8 поверх. А в нього (Калашнікова — Gazeta.ua) часто спрацьовувала сигналізація і приїжджав наряд. А тут виявляється не сигналізація а вбивство", - розповідає Ольга Цимбал.

Консьєржка стверджує що сторонні у під'їзд не заходили.

"Чужих не бачила, ні. Мені видно хто йде до ліфта у віконце і наживає кнопку. А сходова клітка була закрита. Хто хотів, той пройшов, - так сказати, - додає жінка.

Сусіди кажуть, що загиблий ні з ким у будинку не конфліктував. Тільки коли приїжджав додому, любив ставити свого позашляховика перед під'їздом.

"А так нормальною людиною був. Те що він там в політиці робив не знаю, але сусід нормальний. Вітався щоразу коли його бачив, а більше не знаю. Машину ставив коли тут, а коли в сусідньому будинку в підземному паркінгу. Їздив сам і без охорони. Тут з дружиною жив. Дітей не мав. Ніби це його друга жінка. В неї є двоє дорослих синів, які приїжджали у гості сюди, - розповідає сусід Георгій.

Нагадаємо 52-річний екс-депутат був застрелений 15 квітня близько 20:00 вечора. Його тіло знайшли на восьмому поверсі з ключами від дверей власного помешкання.
Калашникова підозрювали у керівництві Антимайданом у 2013-2014 роках. наприкінці березня цього року нардеп від БПП Ольга Червакова звернулася до Генпрокуратури і СБУ із проханням перевірити його до причетності організації "тітушок" і закликам до сепаратизму.

Зараз ви читаєте новину «Кров Олега Калашнікова в під'їзді та ліфті вимили тільки вранці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути