вівторок, 03 грудня 2013 19:32

Керівники мерії та Київради наказали своїм працівникам не виходити на роботу

Керівники мерії та Київради наказали своїм працівникам не виходити на роботу
Фото: kiev.segodnya.ua

Працівники Київради та КМДА неофіційно отримали команду від керівництва не виходити на роботу. Про це повідомила голова фракції "БЮТ-Батьківщина" у Київраді Тетяна Меліхова.

"Відпрацьовувати фактично прогули не потрібно буде, адже команда була дана неофіційно. І це, зауважу, столичні держслужбовці, на яких покладені обов'язки забезпечувати життєдіяльність міста. Вчора регіонали заявили, що покладають всю відповідальність за можливі зриви у життєзабезпеченні столиці на опозицію. Але київська влада спеціально влаштовує перебої в життєдіяльності Києва для того, щоб потім спробувати звинуватити опозицію", - заявила Меліхова.

Депутатка зауважила, жодних перешкод для потрапляння на роботу працівників КМДА і Київради не існує. Мітингувальники, які гріються у колонній залі КМДА, не підіймаються вище другого поверху і не мають доступу до кулуарів будівлі.

Вона закликала всіх працівників, від яких залежить життєдіяльність міста, не піддаватися на провокації й обов'язково виходити на роботу. Заяву Меліхової спростовують у прес-службі КМДА. Кажуть, що всі Департаменти працюють. Працівникам ніхто не заважає.

"Прес-служба через розгром тимчасово працює в іншому кабінеті. Вчора теж працювали, але в іншій будівлі. Зараз Департамент документального забезпечення працює, прийом громадян ведеться в Шевченківській адміністрації, а співробітники, які працювали з письмовими запитами, перейшли на чотири поверхи вище. Я про таке не знаю, щоб хтось боявся", - зазначив Вадим Носач, співробітник прес-служби.

Юлія Чудновець, прес-секретар секретаря Київради заявила, що секретаріат Київради повним складом ходить на роботу. Раніше на своїй сторінці в соцмережі Facebook писала, що працівники мерії бояться виходити на роботу.

"Моя колега сказала: у мене двоє дітей і я не хочу, щоб хтось кинув запальну суміш мені у кабінет чи дав по голові...за зарплату у 1,5 тисячі гривень. І я цілком їх розумію", - написала вона.

Нагадаємо, у неділю мітингувальники захопили приміщення Київради, в ній також знаходяться кабінети Київміськадміністрації. Активісти вибили скло у дверях, розгромили кабінет прес-служби, повиносили звідти столи та обладнання. Мітингувальники називають це захоплення цілодобовим спілкуванням із виборцями.

Зараз ви читаєте новину «Керівники мерії та Київради наказали своїм працівникам не виходити на роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути