вівторок, 21 лютого 2017 18:35

Колишній автогонщик оформив дім природними матеріалами
12

Фото: ladnydom.pl

Автогонщик та бізнесмен Павло з Польщі десятки років провів у екстримальних перегонах. У дизайні свого дому захотів створити атмосферу затишку. Помешкання має близько 250 квадратних метрів. У його проекті - багато зеленого забарвлення, великий акваріум та меблі з плетеними фігурами.

Як виглядає будинок зсередини розказує ladnydom.pl.

"Після численних днів у дорозі, наповнених шаленими гонками, де адреналін досягав піку, а суперництву не було меж, для Павла настав час заспокоїтися... замість змагань він має намір грати в гольф, розповідає про потребу в концентрації, спокої, шукає можливості досягти внутрішньої рівноваги. Не дивно, що і будинок, де він буде жити має дихати гармонією та спокоєм", - розповідає проектант дому Анна Войчинська.

У вітальні власник не захотів встановлювати телевізор. Натомість передбачив невеликий камін, біля якого планує сидіти з книгами.

"Хто хоче подивитися кіно, може вийти у окрему кімнату", - каже Павло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дім оформили зсередини архітектурним бетоном

В домі використано чимало натуральних матеріалів - дубовий паркет, подрібнені камінці, шпалери в туалеті зі справжніми перлинами, камінна стіна в ванній з ефектом 3D, білі світильники над ліжком.

"Спочатку ми ділили усе приміщення на зони: зал, спальню з ванною та гардеробом, вітальня з ванною, кімната. Для нас було важливо, щоб територія для перебування у світлу пору доби була максимально просторою. З неї можна подивитися чудовий краєвид за вікном. Тим часом, спальня, більш камерного типу", - розповідає Анна Войчинська.

Зараз ви читаєте новину «Колишній автогонщик оформив дім природними матеріалами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути