неділя, 11 лютого 2024 18:25

Не зіб'ється і збереже тепло: два правила, як випрати пуховик у пральній машинці

Не зіб'ється і збереже тепло: два правила, як випрати пуховик у пральній машинці
Два правила, як випрати пуховик Фото: 4camping

Пуховик можна почистити без прання. Але якщо є сильні забруднення, то без пральної машинки не обійтись.

Багато хто не наважується самостійно справлятися із забрудненнями. За краще відности пуховик у хімчистку. Але не обов'язково витрачати час і гроші на послуги фахівців, коли можна самостійно впоратися з проблемою, пише ukr.media.

Спочатку слід підготувати пуховик до прання, для цього слід з'ясувати, чи можна прати виріб у пральній машині. Ця інформація зазвичай представлена на етикетках одягу.

В процесі прання потрібно використовувати чотири або п'ять тенісних м'ячиків. Не використовувати звичайний порошок, а додавати рідкий засіб для прання.

Потрібно застебнути всі наявні кишені та липучки, після чого потрібно вивернути виріб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як почистити пуховик без прання: два дієві способи

Для прання пуховиків краще використовувати спеціалізований режим прання. Якщо такий відсутній, то зупинитися на делікатному пранні, за якого температура води не буде більшою за 30 градусів.

Функцію віджиму не можна використовувати, це викличе збивання пуху. Треба ввімкнути додаткове полоскання. Перед сушінням виріб потрібно розстебнути і витягнути всі кишені.

Використання фена та інших пристроїв протипоказано.

Куртки із синтепоновим наповнювачем можна без проблем випрати у пральній машинці. Щоб синтепон не збився, знадобиться три заздалегідь вимочених тенісних м'ячика або спеціальні гумові кульки.

Помістіть одяг разом з м'ячиками в барабан машинки і виставте самий делікатний режим. Мийний засіб додавати не обов'язково. Уся відповідальність у цьому процесі покладається на м'ячики, які повинні рівномірно "розбити" синтепон по всьому виробу. Від вас потрібно тільки вчасно дістати вологі речі, активно струсити і висушити в горизонтальному положенні.

Зараз ви читаєте новину «Не зіб'ється і збереже тепло: два правила, як випрати пуховик у пральній машинці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути