пʼятниця, 13 грудня 2013 15:12

Зробили сучасну версію "вкладишів" про Євромайдан
6

Фото: Фото: facebook.com/hrom.sektor.euromaidan

Активісти Громадського сектора євромайдану створили серію картинок "Євромайдан це...". За основу взяли формат популярних на початку 1990-х вкладишів "Любов це...".

"Ми, коли були маленькими, дуже любили жуйки "Любов це...". Найбільше - за фантики із часом серйозними, часом кумедними, іноді вдумливими або іронічними підписами і малюнками. Вирішили переграти цю ідею, яка впізнавана для всіх. Тоді для нас ці "лавізки" були так само символ чогось західного, яке тільки починало проникати в наше життя. Тому воно було таке цікаве й особливе", - розповіла координатор проекту Василина Думан, активістка Громадського сектора євромайдану.

Ідеї для зображень збирають серед знайомих та від усіх охочих. Опитують людей, що для них означає Євромайдан. Дизайнер і кілька креативщиків одразу втілюють вдалі пропозиції. Частину малюнків уже відправили в друкарню, щоб зробити наліпки. Роздаватимуть їх, щоб учасники Євромайдану могли збирати їх. Той, хто збере найбільше, отримає приз.

"Це буде способом вести власну хронологію - скільки днів я провів на майдані по тому, скільки наліпок "Євромайдан це..." зібрав", - каже Василина Думан.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Зробили сучасну версію "вкладишів" про Євромайдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути