Ексклюзиви
четвер, 23 липня 2015 18:16

В мережу виклали раритетні фотографії з архіву Ернеста Хемінгуея
15

Архівне фото Хемінгуея
Фото: www.kulturologia.ru
Фотоальбом матері Хемінгуея
Хемінгуей в молодості
Іспанія, 1929
Кубинський бар La Floridita

Ернест Хемінгуей (Ernest Hemingway) - не лише культовий американський письменник, а й людина, яка ще в ХХ ст. стала живою легендою і зразком для наслідування в поведінці, одязі, зовнішності. Нещодавно була оцифрована частина його особистого архіву, який зберігається в бібліотеці Джона Кеннеді (John F. Kennedy Presidential Library) в Бостоні. Ця колекція - справжній скарб для шанувальників Хемінгуея, адже вона містить не лише рідкісні фотографії, а й листи, квитанції, рибальські журнали, книги та інші документи.

Хемінгуей - лауреат Нобелівської і Пулітцерівської премій, неоднозначна постать у світі літератури та журналістики, гедоніст за переконаннями і марнотратник життя на думку оточуючих. Інтерес до його персони не слабшає з роками. Тому поява в мережі оцифрованих фото зі старих альбомів письменника в перші ж хвилини прикувала увагу тисяч користувачів.

Що робить життя осмисленим і цікавим? Для американського прозаїка це був кураж. Хемінгуей вмів отримувати задоволення від життя і цілком віддаватися своїм пристрастям. А їх у нього було кілька: полювання, рибна ловля, випивка і корида.

Зараз ви читаєте новину «В мережу виклали раритетні фотографії з архіву Ернеста Хемінгуея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути