субота, 12 березня 2016 10:46

Музей історії Києва проведе свято моди

Музей історії Києва проведе свято моди

12-13 березня в Музеї історії Києва (вул. Б. Хмельницького, 7) відбудеться десятий ювілейний свято моди і весни - Ukrainian Fashion Market.

Тільки найкращі українські дизайнери, захоплюючі змагання, брейн-ринг з зірками, beauty-зона, lounge-зона, фото-зона і безліч інших цікавих події.

Свою ексклюзивну колекцію, в рамках ювілейного UFM, представить відомий український дизайнер Олена Голець, чия серія одягу GOLETS first line представлена ​​в шоурумі в Мілані. Сюрпризи також готує Іван Fotesko і VASILYEV, чиї колекції неодноразово були презентовані на українських Тижнях Моди. І це далеко не все.

Більше 30 відкритих шоурумів, арт-зони для самих маленьких, майстер-класи від провідних стилістів, модні блогерів і людей, які є іконами стилю і моди, а також безліч знижок, подарунків і частувань для відвідувачів. І все це в самому серці столиці.

Юлія Gloss, організатор: Ми хочемо відкрити цю Fashion Весну разом з вами. У нас велике свято. Десятий сезон UFM. Тому наших постійних відвідувачів, а також нових гостей чекає щось особливе. Перший сезон проекту відбувся чотири роки тому в 2012 році. За цей час ми змінили безліч майданчиків, список дизайнерів збільшився, але проект залишився вірним своїй структурі. Це не тільки виставка-продаж, це повноцінний fashion-свято красивих людей і бездоганних тканин.

За десять сезонів Ukrainian Fashion Market зробив моду доступною. Понад 100 імен молодих українських дизайнерів змогли заявити про себе на модній арені, а більш відомі - активно і регулярно представляти свої колекції ширшої аудиторії. Десять сезонів, 10 майданчиків і понад 100 тисяч відвідувачів. Нові часи, нові імена, нові можливості.

Зараз ви читаєте новину «Музей історії Києва проведе свято моди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути