понеділок, 19 травня 2014 13:21

Музей історії Києва охоронятимуть за чверть мільйона
1

Фото: grani.kiev.ua

Музей історії Києва Головного управління культури і мистецтв КМДА уклав угоду з Управлінням державної служби охорони при ГУ МВС України в м. Києві на послуги безпеки. Вартість угоди складає 0,25 млн грн. Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".

Послуги замовлено на 2014 рік за рахунок місцевих бюджетів.

Проведений тендер за процедурою закупівлі у одного учасника, замовник пояснив відсутністю альтернативи. Як сказано в обгрунтуванні закупівлі, Музей історії Києва відноситься до об'єктів, що підлягають обов'язковій охороні підрозділами державної охорони.

Музей історії Києва з серпня 2012 розміщується в скандально відомій будівлі по вул. Хмельницького 7. Раніше музей знаходився в Кловському палаці. Пізніше його експонати зберігалися на 4-5 поверхах Українського дому.

Недобудована будівля по вул.Богдана Хмельницького, 7 була прийнята міською владою в подарунок від відомого забудовника Вагіфа Алієва і народного депутата від Партії регіонів Вадима Столарова, які планували звести офісний центр, проте це викликало протест з боку громадськості і будівлю було передано Києву.

За даними "Вісника держзакупівель", для облаштування Музею історії Києва в цьому приміщенні проведено тендери на придбання устаткування і будівельні роботи на загальну суму 40960000 грн.

Зараз площі нового приміщення вистачає лише для експозицій, а фонди музею й надалі зберігаються в Українському домі.

Зараз ви читаєте новину «Музей історії Києва охоронятимуть за чверть мільйона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути