пʼятниця, 31 липня 2015 16:50

Спецтема: Допомога пораненим в АТО

Волонтерці-медсестрі Ірині "Лютик" потрібна допомога

25-річній медсестрі-волонтеру Ірині Іванюш потрібна допомога. Дівчині неподалік Авдіївки відірвало вибухом фугасу обидві ноги. Їй допомагають у Дніпропетровській лікарні ім. Мечникова.

Ірина підірвалася разом з трьома бійцями. Втратила ноги, у неї пошкоджене око та значна крововтрата.
"Іра "Лютик" прийшла до тями. Екстубірована. Плаче. З нею працюють найкращі психологи Мечникова", - написав на своїй сторінці у Фейсбук Сергій Риженко, головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні.

 

Ірина пішла на фронт добровольцем. Як санінстуктор допомагала бійцям 93-ї бригади. Має позивний "Лютик". До війська закінчила Дрогобицький педуніверситет.
"Ірина незаміжня. Єдина дитина в сім'ї. Мама її - інвалід по хворобі серця. Батько звільнений з роботи через банкрутство Дрогобицького заводу автокранів. На їх утриманні дідусь Іри, який також є інвалідом і пенсіонер-бабуся. Одним словом, ситуація дуже складна. Зараз Ірина перебуває в реанімації. Лікування буде тривалим і складним. Ще складнішою буде реабілітація. Особливо психологічна. Зараз Іринкою займаються волонтери з Дніпра ", - написав у Фейсбук журналіст Олександр Шульман.

Автор: зі сторінки у Фейсбук Сергія Риженка
 

Листи та подарунки можна надіслати за адресою: 49005, Дніпропетровськ, обласна лікарня ім. Мечникова, головлікаря, для пораненої Ірини Іванюш з Дрогобича - медінструктора, позивний "Лютик".

Реквізити для допомоги:

5168 7420 2387 6521 Іванюш Ірина

Зараз ви читаєте новину «Волонтерці-медсестрі Ірині "Лютик" потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути