вівторок, 12 квітня 2016 16:14

Вікі Капуловській потрібні гроші на лікування раку крові

Вікі Капуловській потрібні гроші на лікування раку крові

3-річна Віка Капуловська з Черкас перебуває в гематологічному відділенні обласного онкодиспансеру. В неї виявили рак крові. Батьки просять допомоги на лікування єдиної і довгоочікуваної донечки.

"В нас довго не було дітей. Коли я дізналася, що вагітна, радощам не було меж. Віку народжувала не сама, робили кесарів розтин. З дівчинкою було все гаразд. До січня цього року якщо і хворіла, то так як і інші діти з садочка. А потім перехворіла вітрянкою. Через тиждень появився кашель, соплі і температура. Тричі вискакував ячмінець. Педіатр сказала, що це гостра респіраторна вірусна інфекція. Нам приписали антибіотики. Але температура все одно не падала. Здали аналізи, вони були з поганими показниками. В березні нас направили в дитячу лікарню. Там запідозрили і лікували бронхіт. Але в дитини продовжував знижуватися гемоглобін. Тоді направили до гематолога. Я навіть боялася думати про погане. Гематолог сказала, що це не схоже на захворювання крові і я трохи заспокоїлася. Але взяли аналіз крові і пункцію. А вже вечері подзвонили, щоб ми переводилися у їхнє відділення", - розповіла Cazeta.ua мати 38-річна Наталія Капуловська.

24 березня Віку Капуловську госпіталізували в Черкаський обласний центр дитячої онкології і гематології.

"У Вікусі виявили рак крові. Цей діагноз підтвердили і в "Охматдиті". Ми були шоковані. За ці дні донечка вже пройшла два курси хіміотерапії і паралельно хімічні препарати вводять в кістковий мозок. На лікування йде багато грошей. Наші заощадження закінчилися ще в дитячій лікарні. Так склалося, що і я перехворіла грипом, теж були витрати. Опісля нам багато допомогли родичі і знайомі. На лікування Вікусі збирали і в її садочку, друзі розміщували оголошення в соцмережах. Ми вдячні людям, що відгукувалися. Перераховували і по 50 гривень, було раз і близько тисячі. В центрі перебуватимемо ще місяців з 10. А потім впродовж 2 років дома буде підтримуюча хіміотерапія. До 5 років треба буде періодично обстежуватися", - сказала Наталія.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку - 4149 4978 6203 7654 (Капуловська Наталія Миколаївна), тел. (096) 547- 53-57 або (066) 050-80-75.

Зараз ви читаєте новину «Вікі Капуловській потрібні гроші на лікування раку крові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути