Ексклюзиви
пʼятниця, 20 листопада 2015 16:14

У Іринки Перстенюк вроджена вада серця - треба термінова операція

У Іринки Перстенюк вроджена вада серця - треба термінова операція

У 14-річної Іринки Перстенюк вроджена вада серця, дефект міжпередсердної перегородки. Потрібна ендоваскулярна (щадна) операція на серці за допомогою окклюдера. Вартість окклюдера 85 386 грн.

Допомагає родині "Український фонд допомоги". Волонтерам вдалося вже зібрати 7000 грн. Потрібно ще 78 386 грн.

З листа Раїси Перстенюк, мами Іри: "Особливих проблем зі здоров'ям у дочки не було, нормально росла і розвивалася. Але три роки тому Іра почала безперестанку хворіти ГРВІ, тільки одужувала і хворіла знову. Доньці навіть довелося припинити заняття спортом. Нас направили на обстеження в районну лікарню, УЗД показало, що у Іри порок серця - дефект міжпередсердної перегородки. Це стало для нас повною несподіванкою. Ми поїхали на консультацію до Києва в Інститут ім. Н.М. Амосова. Там підтвердили діагноз. Останнім часом стан дочки став погіршуватися: з'явилася задишка, часті запаморочення, Іра стала швидко втомлюватися. На обстеженні з'ясувалося, що у доньки збільшилися праві відділи серця. Лікарі кажуть, необхідно робити ендоваскулярну операцію - закрити дефект за допомогою окклюдера. Операцію виконають за квотою, але треба сплатити за окклюдер. Наших з чоловіком маленьких зарплат вистачає тільки на найнеобхідніше. Допоможіть нам, будь ласка!"

"У Ірини збільшені розміри серця, висока загроза розвитку аритмії. Дівчинці потрібна термінова операція по закриттю дефекту з застосуванням окллюдера", - говорить завідувач відділенням Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. Н.М. Амосова Юрій Панічкін.


Реквізити для допомоги:
Всеукраїнська Благодійна організація "Український Фонд Допомоги"
Код ЄДРПОУ: 37241402
Поточний рахунок: 26004052718802
МФО: 300711
Банк: ПАТ ПриватБанк Печерська філія, м.Київ.
Призначення платежу: Пожертвування на лікування Ірини Перстенюк

Також, допомогти можна відправивши СМС-повідомлення зі словом DOBRO (ДОБРО) на короткий номер 5541. Вартість повідомлення 20 гривень з урахуванням податків. Послуга доступна абонентам операторів Київстар, МТС, Life:).

Зараз ви читаєте новину «У Іринки Перстенюк вроджена вада серця - треба термінова операція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути