понеділок, 26 травня 2014 12:09

У 5-річної Вікторії Волошко пухлина нирки четвертої стадії

У 5-річної Вікторії Волошко пухлина нирки четвертої стадії
Вікторія Волошко

Тиждень тому у п'ятирічної Вікторії Волошко з Полтави виявили пухлину правої нирки з метастазами в легенях. Незабаром дівчинка має пройти повний піврічний курс лікування в Ізраїлі. Коштує він 150 тисяч доларів. Самотужки зібрати необхідну суму родина Вікторії не може. Тому звертається до всіх небайдужих за допомогою.

"Під час планового медичного огляду лікарі сказали, що у доньки погані аналізи крові. Направили на додаткові обстеження. Їх результат став для нас справжнім шоком. У Вікторії виявили пухлину нирки 4 стадії. Через те, що пізно звернулися до лікарів, хвороба набула тяжкої форми і вже пішли метастази, - розповідає батько Вікторії 27-річний Віталій Волошко. – Досі складно в це повірити, адже жодних ознак на хворобу в донечки не було. Зараз, якщо придивитися, видно, що в неї трішки опухлий животик. Але раніше ми цього навіть не помічали. Віка жодного разу не жалілася на погане самопочуття. Завжди була жвава, з гарним апетитом".

27-річний Віталій Волошко працює програмістом, мама Вікторії - у декретній відпустці, доглядає за півторарічним Сашком.

"130 тис. доларів — для нас непідйомна сума. Щоб зібрати гроші на лікування Вікторії створили спеціальну групу в соціальній мережі, поширюємо інформацію про допомогу. Активно в цьому процесі допомагають друзі", - каже Віталій.

Лікарі допускають, пухлина могла виникнути через забруднену екологію.

"Зараз багато діток хворіє на рак. Лікарі говорять, найчастіше через погану екологію,- зазначає чоловік. - Віка досі не розуміє, що відбувається, чому її постійно обстежують. Адже почуває вона себе добре, нічого в неї не болить. Принаймні так вона каже. Вікуся дуже активна, життєрадісна дівчинка. Любить танцювати, бавитися з молодшим братиком. Вірю, спільними зусиллями вдасться побороти її недугу".

Реквізити для допомоги Вікторії:

Номер картки Приватбанку 5168757249366065

Отримувач: Волошко Віталій Олександрович

Зараз ви читаєте новину «У 5-річної Вікторії Волошко пухлина нирки четвертої стадії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути