вівторок, 12 квітня 2016 14:50

Сину учасника АТО Дімі Леонтьєву потрібне дороге лікування раку крові

Сину учасника АТО Дімі Леонтьєву потрібне дороге лікування раку крові

У 5-річного Діми Леонтьєва із села Богданівка Знам'янського району на Кіровоградщині взимку виявили рак крові. З тих пір хлопчик перебуває на лікуванні в обласному онкодиспансері. Батько хлопчика майже рік перебуває в зоні АТО. У сім'ї троє дітей. Їм дуже потрібні гроші на лікування Діми.

"Діма ще взимку ходив в садочок. 15 січня в нього появилися соплі. Температури і кашлю не було. Я почала закапувати ніс. На вихідні в Діми на ніжках появилися синці. Якраз замело, поїхати в лікарню не було змоги. Дороги були не прочищені, навіть хліб в село не могли завезти. Лише через тиждень доїхали в районну лікарню. Там поставили діагноз васкуліт. Швидкою допомогою перевезли в Кіровоград. Після обстеження сказали, що попередній діагноз - рак крові. Це саме підтвердили і столичні лікарі. З тих пір дитина перебуває в онкодиспансері. Приймає хіміотерапію. Останні аналізи показали, що в Діми є покращення", - розповіла Cazeta.ua мати 45-річна Наталія Леонтьєва.

Наталія і Володимир Леонтьєви виховують трьох дітей. Окрім Діми є ще 15-річний Олександр і 3-річна Валерія.

"Чоловік рік, як перебуває в межах аеропорту на Донеччині. Зараз захищає країну в районі селища Опитне. Він має інвалідність, міг би вже бути вдома. Але вирішив бути там, поки треба лікувати дитину. Звідти висилає на лікування свою зарплату. Я ще отримую допомогу на Лєру. По допомогу до людей ніколи не зверталися, бо не зручно. Поки якось перебивалися. Але самим справлятися дуже важко. Не підраховувала, скільки вже витратили, але маю цілу купу чеків. Суми різні, бувало витрачали по 5 тисяч гривень в день. А ще ж треба гроші і на тих двох дітей, купити щось із речей, їжі. Знаю, що в лікарні будемо ще десь місяць", - сказала Наталія Леонтьєва.

За словами волонтера Наталії Міщенко, Діма добрий, лагідний і ніжний хлопчик. Він за всіх в палаті хвилюється і дуже співчуває. Мріє про пожежну машину і конструктор Лего.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку – 4731 2171 0292 4352 (Наталія Євгеніївна Леонтьєва), тел.: (066) 377-91 -77 або (096) 839-98-62.

Зараз ви читаєте новину «Сину учасника АТО Дімі Леонтьєву потрібне дороге лікування раку крові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути