неділя, 19 квітня 2015 22:39

Сергій Подгузов 20 днів пробув у комі після падіння з мотоцикла

Сергій Подгузов 20 днів пробув у комі після падіння з мотоцикла
Сергій ПОДГУЗОВ

15-річний Сергій Подгузов з Херсонщини 14 лютого впав з мотоцикла, отримав тяжку черепно-мозкову травму. 20 днів пролежав у комі. Хлопцеві треба гроші на лікування, з родичів у Сергія лише тітка. Повідомляє "ТСН".

24- річна Ольга Романенко - рідна тітка Сергія - стала йому опікуном після того, як рідних батьків позбавили батьківських прав. Маючи власних двох дітей, зараз увесь свій час присвячує догляду за небожем. Але вона більше не має коштів на лікування племінника. Ольга вчиться розуміти племінника за поглядом. Майже місяць Сергій пролежав у комі. Зараз дихає самостійно, заново вчиться їсти та пити. Він катався з товаришем на мотоциклі. Щоправда у того прав не було, як не було й шоломів. Унаслідок падіння з мотоцикла Сергій зазнав складної черепно-мозкової травми. Йому зробили операцію на мозку - на це пішли всі заощадження родини опікунів.

Коли Сергій був у реанімації, навіть попри те, що основні медикаменти давала лікарня, на день на медпрепарати йшло понад півтори тисячі гривень. Зараз - близько 500 гривень на день. Уже зараз родина Романенків живе в борг. Працює лише батько. Грошей ледь вистачає на їжу. Із чого віддаватимуть борги – нині навіть не думають. Головне, знайти гроші на медикаменти, бо невідомо, скільки часу ще Сергій пролежить у такому стані.

Реквізити для допомоги:
Романенко Ольга Миколаївна (опікун)
Ощадбанк МФО – 352457
Код ЄДРПОУ – 02766367
Рахунок – 29099116009
Зарахування коштів на рахунок № 26253500517465.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Подгузов 20 днів пробув у комі після падіння з мотоцикла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути