середа, 28 січня 2015 14:29

Семирічний Віталій Слюсар вижив після падіння з сьомого поверху
3

Фото: Маріам КАЗАРЯН

Віталик Слюсар з Черкас після падіння з сьомого поверху зламав хребет та отримав численні травми. Хлопчик дивом вижив. П'ять років він проходить реабілітацію. Батьки збирають гроші, щоб Віталик пройшов курс лікування в Ізраїлі. Просять про допомогу, бо самотужки зібрати потрібну суму не можуть.

"Я зайшла в кімнату і не побачила сина. Раптом почула шум з вулиці. Люди кричали: "З вікна випала дитина". Я одразу ж побігла донизу, а там Віталик", — розповідає Тетяна Слюсар, мати хлопчика.

Віталику викликали "швидку". У лікарні поставили діагноз — перелом хребта та лівої руки. В Київському інституті нейрохірургії до діагнозу додали ще перелом третього ребра, забій легенів, забій серця та кіста в спиному мозку. Хлопчику зробили дві операції. Після цього вже протягом п'яти років Віталик проходить реабілітацію. Вже може стояти на ходити.

"У 2010 році ми почали реабілітаційний курс. Мама постійно займалася дитиною. Через рік тренувань, хлопчик вже міг ходити з ходунками. Торік Віталик почав ходити з милицями", — розповідає Ірина Чернишова, завідувач відділення реабілітації Українського науково-дослідного інституту протезування, протезобудування та відновлення працездатності.

Держава сплачувала лікування лише у Харкові. Нині сім'я планує поїхати на обстеження та лікування до Ізраїлю. Там медики допоможуть хлопчику вільно ходити. Однак коштів на це у батьків немає.


Реквізити для допомоги:
Картка ПриватБанку №  5168 7553 9946 6735
Картка на ім'я мами хлопчика — Тетяни Слюсар (Хмелевська),
контактний телефон: 063 382 58 42 (Тетяна Анатоліївна).

Зараз ви читаєте новину «Семирічний Віталій Слюсар вижив після падіння з сьомого поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути