середа, 23 липня 2014 20:13

Роман Огурківський обпік 85 відсотків тіла у палаючому танку

Роман Огурківський обпік 85 відсотків тіла у палаючому танку
Роман Огурківський з родиною

36-річний Роман Огурківський має 85 відсотків тіла. Йому зробили біля двох десятків операцій. Чоловік у свідомості, але його стан вкрай важкий.

Роман з села Крилівка Андрушівського району Житомирської області. Поранення отримав у травні під час АТО. Зараз чоловік у київському опіковому центрі. З ним дружина Ольга. Допомагають волонтери. Коли стан чоловіка стабілізують, йому можна буде їхати на лікування за кордон. Для цього родина грошей немає. Тому просять всіх небайдужих допомогти.


Ольга з Романом мають доньок - Аїді 13 років, Ангеліні 6 років. Жінка просить допомогти в підготовці діток до навчального року року. Про це інформує група Допомога дітям майдану у Фейсбук.
"Аїда іде в 8 клас, Ангеліна цього року буде першокласницею. Для дівчат потрібні портфель(для Ангеліни) і сумка(для Аїди); зошити в клітинку, в лінійку і в косу лінійку; ручки; фломастери; альбоми; пластилін; форма чорного кольору на зріст 150-152 см для старшої, та 112 см для молодшої; туфлі 37 та 29 розмірів. Також для Аїди потрібна вишиванка на довгий рукав, оскільки перший дзвоник вирішено проводити в вишиванках. Кошти на спеціалізовані зошити та підручники ви можете перерахувати на картку", - йдеться у повідомленні.

Реквізити для допомоги:
Картка у ПриватБанку 5168 7572 6724 5712 на ім'я Огурківська Ольга Дмитрівна

Зараз ви читаєте новину «Роман Огурківський обпік 85 відсотків тіла у палаючому танку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути