субота, 09 травня 2015 10:05

Родині важкопораненого бійця Олександра Бегерського немає чим платити кредити

Важкопоранений боєць 72-ї бригади Олександр Бегерський лікується у опіковому відділення в одній з лікарень Дніпропетровська. У чоловіка обпечені 50 відсотків тіла та численні осколкові поранення. Йому потрібне лікування та тривала реабілітація. Попри це банки вимагають від дружини Олександра сплатити кредити.

Олександр Бегерський з селища міського типу Цибулів Монастирищенського району Черкаської області. Мобілізований торік під час першої хвилі. Поранення отримав 2 березня у селищі Гранітне неподалік Донецького аеропорту.

  Олександр Бегерський з важкими опіками у перші дні після поранення
Олександр Бегерський з важкими опіками у перші дні після поранення

До служби у війську Олександр працював будівельником. З дружиною Олесею виховують 6-річного сина Сашка.
"Чоловік у нас один годувальник у сім'ї. До війська працював на будівництві. Я дома була – дивилася за сином, бо у садочок не ходив, і доглядала господарство. Думали після демобілізації поїдемо десь разом на роботу. Маємо кредити, але оформляла їх на своє ім'я, тому їх не заморозили. У банку кажуть, що нічим не поможуть, бо я не мобілізована. Наросли проценти. Зараз винні – до 30 тисяч гривень", - говорить дружина бійця.

Скільки потрібно грошей на подальше лікування та реабілітацію Олександра поки що невідомо.
"Люди відгукуються, допомагають. Коли тільки волонтери створили сторінку у соцмережах, нам почали писати ті, хто родом з Черкащини і живуть у Дніпропетровську. Багато хто приїжджав провідати. Пропонували допомогу, житло, посидіти з Сашою, щоб я відпочила. Якось приїхала бабуся, їй важко, бо сама хворіє. І каже – як дізналася, що з Черкаської області не могла не приїхати. Багато помагають волонтери з нашого району. Ми всім дуже вдячні", - каже Олеся.

Реквізити для допомоги:
Картка ПриватБанк № 4149 4978 0563 4252 Бегерський Олександр Миколайович.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Родині важкопораненого бійця Олександра Бегерського немає чим платити кредити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути