понеділок, 19 жовтня 2015 17:30

Після жахливого ДТП Ігорю Іщенку видалили частину кісток черепа

Після жахливого ДТП Ігорю Іщенку видалили частину кісток черепа

21-річний Ігор Іщенко потрапив у автокатастрофу. Його вагітна дружина загинула, а він отримав відкриту черепно-мозкову травму. Чоловік ледве їсть, погано чує, знаходиться в стані глибокої депресії. Зараз йому потрібна операція зі встановлення пластини для закриття прогалини в черепі. Сім'я Ігоря не зможе оплатити дороговартісну операцію.

Ігор Іщенко родом із села Худоліївка Черкаської області. Навчається на хіміка у Черкаському національному університеті ім. Б. Хмельницького. У аварію потрапив 4 жовтня разом із своєю вагітною дружиною Русланою.

"На даний момент стан у нього стабільний, зараз вдома. Травма дуже серйозна, лікарі ледве витягли. В перший день після операції сказали, що якщо прийде до тями, то все буде добре. І він прокинувся. Багато видалили кісток черепу, в нього відкритий мозок, лише шкіра натягнута, зачепило лицевий нерв, постраждав слух, око, губа нижня. По тілу були гематоми і крововиливи. Лікарі нічого не обіцяють", - розповідає Людмила Іщенко, мама.

Хлопець лікувався у черкаській лікарні № 3. Там йому зробили перші життєво важливі операції. Після відновлення вдома, Ігор знову повернеться в лікарню, щоб йому встановили пластину для закриття прогалини в черпі. Скільки це коштуватиме родичі ще не знають.

"Ігорю зараз дуже важко. Перші дні боровся, бо думав, що жива його вагітна дружина і дитинка. Хотів йти спочатку їх підіймати. Потім, коли дізнався про їхню загибель, то йому не хочеться нікого і нічого. Впав у депресію, тільки й робить, що говорить про дружину. Весь час плаче, їсти не може. 15 жовтня було два місяці з дня їх весілля. Він хороший хлопець, дуже любить свою професію, займається спортом, любить пасіку," - говорить Людмила.

До збору коштів долучилися не тільки рідні, а й всі студенти університету, де навчається Ігор. Вже вдалося зібрати більше шести тисяч гривень, але цього не вистачить. Рідні дуже надіються на допомогу небайдужих.

Реквізити для допомоги:
Картка "ПриватБанк" 4731217111508394
Отримувач: Іщенко Ігор В'ячеславович.

Зараз ви читаєте новину «Після жахливого ДТП Ігорю Іщенку видалили частину кісток черепа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути