четвер, 18 грудня 2014 13:43

Від протиепілептичних ліків у Соломії Хамій відмирають клітини мозку

Від протиепілептичних ліків у Соломії Хамій відмирають клітини мозку

2-річну Соломію Хемій з трьох місяців турбують епілептичні напади. У Київській лікарні "ОХМАДИТ" дитині порадили пройти обстеження закордоном. Кожен день хвороба вимагає значних витрат, у родини Соломійки просто не вистачає коштів. У мами дівчинки на нервовому ґрунті розвинувся цукровий діабет. Повідомляє "Українська біржа благодійності".

Це почалось у три з половиною місяці: під час плачу дівчинка почала закидати голівку назад. В місті Івано-Франківську за результатами обстеження прописали ряд препаратів, від яких дитині стало ще гірше і почастішали напади.

Епілептичний синдром в Україні медики знімають уколом "Сибазона", але при кожному нападі у дитинки відмирають клітини головного мозку, що поступово приводить до ураження ЦНС. Потрібно не зняття нападів, а системне лікування, яке можливо отримати закордоном.
Соломійку з мамою готова прийняти ізраїльська клініка "Адасса", тому що лікування епілепсії в Україні поки що не може бути ефективною.

"Я хочу плакати від щастя за свою дитину, а не від того, що не можу їй допомогти зупинити ці напади. Дуже тяжко споглядати, коли твою дитину "викручує" якась сила, хочеться кричати від безвиході" - розповідає мама Соломійки.

Реквізити для допомоги:

МБФ "Українська Біржа Благодійності"
ЕДРПОУ 38005762
Р/р 2600630669802
МФО 305749 м. Київ
Центральне відділення
ПАТ "Банк Кредит Дніпро"
Призначення платежу: благодійна допомога проект "Точний діагноз".

Зараз ви читаєте новину «Від протиепілептичних ліків у Соломії Хамій відмирають клітини мозку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути