Ексклюзиви
вівторок, 02 грудня 2014 11:38

Інні Завгородній треба 12 тисяч гривень щотижня на лікування раку
3

26-річна Інна Завгородня зі Шполи Черкаської області пережила тяжку операцію - видалення ракової пухлини. Після цього пройшла шість хіміотерапій із необхідних восьми. Організм перестав засвоювати прописані медикаменти, дівчина почала систематично втрачати свідомість, з'явилися висипи на шкірі й лікарі відмінили цей вид лікування як небезпечний для життя.
Як альтернативу хіміотерапії приписали іноземні ліки, їх організм має сприйняти. Ці медикаменти здатні назавжди позбавити Інну ракових клітин і повернути їй звичний спосіб життя. Але для родини вартість ліків непідйомна - протягом року на лікування щотижня потрібно 10-12 тисяч гривень.
"Півроку тому годувала груддю свою доню Кіру. Відчула затвердіння грудей. Коли звернулася до лікарів, вони відправили мене на діагностику. Виявили онкологічне захворювання. Сказали, операції не уникнути. Стало страшно не лише за себе, а й за донечку. Їй же тільки півтора роки", - розповідає Інна. Вона з усіх сил намагається перебороти тяжку недугу, щоб повернутися до сім'ї із лікарні.
"Ми до останнього не хотіли вірити, що в неї таке захворювання. Думали, що може лікар помилилися, може пройде. Вже після операції зрозуміли всю тяжкість хвороби, - розповідає двоюрідний брат Інни Владислав Загородній. - Нам, родичам, важко було усвідомити, що в такої молодої людини може бути рак. Та ще й у життєрадісної Інни. Вона навіть простудною рідко хворіла, а тут таке..."
Молодій мамі коштами допомагає вся родина, однак зібраних грошей недостатньо. Тому просимо всіх небайдужих відгукнутися й допомогти Інні Завгородній. Протягніть руку допомоги, щоб маленька Кіра могла радіти життю разом зі своєю матусею.

Реквізити для допомоги: 

Картка Приватбанку № 4149 4378 3403 4017, на ім'я Завгородня Інна Олександрівна.

Зараз ви читаєте новину «Інні Завгородній треба 12 тисяч гривень щотижня на лікування раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути