четвер, 30 квітня 2015 14:15

Читачі Gazeta.ua допомагають Юлії Мартинюк зібрати гроші на лікування сина

Читачі  Gazeta.ua допомагають Юлії Мартинюк зібрати гроші на лікування сина

В кінці лютого на Gazeta.ua ми писали про важкохворого сина волонтерки з Кіровограда Юлії Мартинюк 5-річного Володю. Хлопчик має вроджені вади рук і ніг. Діагноз: діастрофічна дисплазія, артрогрипоз, двостороння вроджена клишоногість, двосторонній вроджений вивих стегон. На операцію і реабілітації Володі треба $75 тис. Читачі відгукнулися на прохання жінки і допомагають хлопчику. Лікарі клініки "Алім", що в Єрусалимі, можуть поставити Володю на ноги.

"Гроші потихеньку надходять. Люди переказують різні суми. Найменше було 50 гривень, найбільше пересилали по тисячі гривень. Всього понад 7 тисяч. А недавно мені подзвонила одна жінка. Назвалася Оксаною. Каже, що дзвонить із Бельгії. Вона з України, але там вийшла заміж. Прочитала на Gazeta.ua про мого сина й пройнялася нашою історією. Тому хоче допомогти. Хоч раніше, каже, благодійністю не займалася. Вона працює в фірмі, а в Дніпропетровську є їхній філіал. Оксана передала нам через свого шефа 600 євро. Ще 300 доларів передала нам жінка, з якою ми колись вчилися в одній школі. Тому хочемо подякувати всім людям, які допомагають нам здійснити неабиякий крок до лікування Володі. З потрібної суми, 32 тисячі доларів піде на операцію, решта - на реабілітацію", - розповідає Юлія Мартинюк.

Жінка майже рік активно допомагає українській армії у складі організації "Українська варта", яка опікується кіровоградським 34-им мотопіхотним батальйоном. Телефон Юлії - 066 397 16 62 або 098 38 38 548.

Реквізити для допомоги:
Карту ПриватБанку № 5168 7572 2269 8088 на ім'я - Мартинюк Юлія.

Зараз ви читаєте новину «Читачі Gazeta.ua допомагають Юлії Мартинюк зібрати гроші на лікування сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути