Ексклюзиви
пʼятниця, 20 листопада 2015 15:58

Читачі Gazeta.ua допомогли у лікуванні сімом хворим дітям

Читачі Gazeta.ua допомогли у лікуванні сімом хворим дітям

На сайті Gazeta.ua в розділі "Допомога" діє благодійний проект спільно з "Українським фондом Допомоги". Завдяки читачам сайту волонтерам вдається зібрати гроші на лікування важкохворих дітей. У вересні та жовтні читачі допомогли вже сімом дітям.

"Мілану Шваліковську чекають у Києві в грудні. У дівчинки судинна мальформація ("винна пляма") правої половини обличчя. Мілані необхідно пройти лікування за допомогою імпульсного лазера. Для максимального результату дівчинці необхідно провести до 60 процедур. Допомогти беруться лікарі клініки лазерної медицини Інституту дерматокосметології доктора Богомолець (Київ). Вартість лікування 49 850 грн. Таких грошей у рідних Мілани не було. Раді повідомити, що вся необхідна сума (49 850 грн) зібрана. Батьки Мілани дякують читачам за допомогу. Прийміть і нашу вдячність, дорогі друзі. Ми обов'язково будемо стежити за долею дівчинки", - розповідає Роман Бєценко, координатор програм Українського фонду Допомоги.

Читачі також допомогли оплатити окклюдери для операції діткам із вродженими вадами серця Роману Левандовському (4 роки, 85 386 грн, м. Київ) Саші Притулі (7 років, 85 386 грн, м. Київ), Діані Гамарник (2 роки, 52 002 гр, м. Київ), Поліні Ковальової (8 років, 65 805 грн, Донецька обл.); лікування дитячого церебрального паралічу вартістю 7 890 грн Паші Бокало (6 років, Львівська обл.); інсулінову помпу та витратні матеріали до неї Риті Дьоміної (4 роки, 58 586 грн, м. Дніпропетровськ).

Зараз ви читаєте новину «Читачі Gazeta.ua допомогли у лікуванні сімом хворим дітям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути