вівторок, 14 квітня 2015 15:23

Завдяки Gazeta.ua та Українському Фонду Допомоги вдалося зібрати гроші на лікування чотирьох дітей
4

Юлія Доманська
Соня Єгорушина
Артемко Лісник
Артемчик Мартинюк

З лютого на Gazeta.ua ми публікували історії важкохворих дітей, якими опікується "Український Фонд Допомоги". Завдяки нашим читачам чотирьом діткам вдалося зібрати гроші на лікування.

"Соню Єгорушину чекають у Москві в квітні. У дівчинки недосконалий остеогенез 1-го типу, потрібно терміново розпочати лікування. Їй готові допомогти лікарі Європейського медичного центру (м.Москва). Вартість лікування 83 000 грн. Таких грошей у рідних Соні не було. Тепер є: читачі Gazeta.ua і Ufond.ua, зібрали всю необхідну суму. Батьки Соні дякують людям за допомогу. Ми обов'язково будемо стежити за долею дівчинки", - розповідає Роман Бєценко, координатор програм Українського фонду Допомоги .

Читачі також допомогли оплатити операцію вродженої вади серця однорічному Артему Мартинюку (60 700 грн, Рівненська область); інсулінову помпу Юлі Доманській, 10 років, ( 33220 грн, Київська обл.); лікування дитячого церебрального паралічу 2-річному Артему Ліснику (6990 грн, Чернівецька область).

Зараз ви читаєте новину «Завдяки Gazeta.ua та Українському Фонду Допомоги вдалося зібрати гроші на лікування чотирьох дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути