Ексклюзиви
пʼятниця, 27 травня 2016 13:44

Види болю і знеболювальні засоби: як відрізняти один від іншого

Види болю і знеболювальні засоби: як відрізняти один від іншого

Біль - це реакція на небезпечні подразники. Якщо вона не викликана явною травмою, то свідчить про внутрішню причину і вимагає комплексного підходу до лікування. Але терпіти біль не рекомендується. Перш ніж ви потрапите на консультацію до лікаря, подумайте про те, як позбавитися від больових відчуттів. З метою поліпшення самопочуття виправдано застосовувати медичні засоби проти болю, в тому числі й сильні знеболювальні препарати.

Лікарі класифікують біль за силою, ступенем переносимості та локалізації, за характером, глибиною (глибокі та поверхневі).

Фармакологічні препарати, що позбавляють від больових відчуттів, називаються анальгетиками. За походженням їх поділяють на природні, напівсинтетичні та синтетичні. Придбати без рецепту можна лише ненаркотичні анальгетики. У цій групі присутні похідні:

— саліцилової кислоти;

— піразолону;

— аніліну.

Вони виконують функцію перших помічників у домашніх аптечках.

Щоб убезпечити себе від підробок і неякісних ліків, купуючи засоби, варто довіритися продавцеві з хорошою репутацією. Асортимент анальгетиків, представлений на "Паніаптека", — можливість обрати знеболювальні препарати, які ліквідовують відчуття болю вибірково, не впливаючи при цьому на інші види чутливості. Перевагою ліків часто стає додаткова до знеболювальної протизапальна і жарознижувальна дія, що завжди вказують в інструкції на сторіночці препарату. Непоганий знеболювальний ефект дають комбіновані анальгетики.

На сайті можна придбати ліки зі знеболювальним ефектом від відомих фармацевтичних виробників. Щоб обрати засіб, що діє на осередок болю цілеспрямовано, перед покупкою засобу необхідно проконсультуватися з лікуючим лікарем. І головне, що потрібно пам'ятати - знеболювальні препарати - не лікують, а знімають симптоми.

Зараз ви читаєте новину «Види болю і знеболювальні засоби: як відрізняти один від іншого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути