Ексклюзиви
понеділок, 28 грудня 2015 12:40

У якому віці жінці найкраще народжувати

Автор: nashamama.com
 
Успішно завагітніти, виносити без проблем і народити абсолютно здорового малюка - це мрія більшості жінок, які планують мати дітей. А щоб дитину забезпечити всім потрібним, жінки часто відкладають вагітність у плани на майбутнє. Та чи варто це робити з фізіологічної точки зору. Зробити блискучу кар'єру і будучи психологічно готовою, жінка не зможе стати матірю. Жоден фахівець не зможе дати гарантію, що вагітність настане, жінка її вдало виносить і народить здорового малюка.
Найбільш підходящий вік для пологів - це період з 21 до 35 років.
У 25 років в організмі запускаються біологічні процеси старіння. У 27 років у жінки замість 12 овуляцій на рік відбувається всього 8-9. У 35 років кількість овуляцій скорочується до 5-6. Завагітніти можна, але можуть бути проблеми..

До природного старіння додається букет хронічних захворювань, які не найкраще впливають на виношування вагітності. Перші пологи в 28 років - це практично однозначно кесарів розтин, відновлювальний період після якого займає тривалий час.

Навіть здоровий спосіб життя не є гарантією, що жінка зможе народити в 35 років.

У європейських країнах прийнято народжувати першу дитину в 35-40 років, коли в матеріальному і психологічному плані жінка до цього найбільш готова.

Але статистичні дані говорять, що кожна друга пара залишається бездітною. А у кожної третьої пари маля народжується з фізичними або психічними відхиленнями.

Відповідно до цього жінка повинна вибирати найбільш підходящий час для пологів з урахуванням фізіологічних особливостей, і лише потім орієнтуватися на матеріальний і психологічний аспект.

Зараз ви читаєте новину «У якому віці жінці найкраще народжувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути