неділя, 08 травня 2016 14:10

Продукти, які допоможуть легко кинути палити

Продукти, які допоможуть легко кинути палити
Фото: mycharm.ru

Кинути палити дуже важко. Часом навіть найбільш зважений вчинок складно втілити в життя. Багатьох людей лякає перспектива набрати зайву вагу. Є продукти, які полегшать страждання і допоможуть вести здоровий спосіб життя.

вівсянка

Вівсяні пластівці - старий спосіб боротьби з курінням і найнадійніший. Столову ложку подрібнених пластівців залити 2 склянками окропу. Залишити на ніч, а вранці прокип'ятити 10 хвилин. Пити після кожного прийому їжі. Овес допомагає вивести з організму токсини і зменшує бажання викурити сигарету.

вода

Пити багато води потрібно не тільки тим, хто кидає курити. Вона допомагає провести детоксикацію організму. Як тільки з'явилося бажання покурити, і рука потягнулася за сигаретою, варто випити склянку води.

Кайенский перець

Це ще одне з кращих натуральних засобів, яке допоможе кинути палити. Його потрібно просто додавати в страви в якості приправи, а можна просто злегка перчити питну воду. Він допомагає очистити дихальну систему і повернути їй здатність відчувати запахи. І зменшує тягу до куріння.

імбир

Один із симптомів, який відчувають всі кидають палити - нудота. З нею допоможе впоратися сік імбиру.

мультивітаміни

Куріння призводить до дефіциту вітамінів і життєво важливих елементів в організмі людини, тому необхідно приймати вітамінні комплекси. Особливу увагу потрібно приділити вітамінам А, С і Е.

хрін

Надійний домашній засіб для тих, хто хоче кинути курити. Натерти хрін на дрібну тертку і видавити з нього сік. Змішати сік з невеликою кількістю меду і випити за два рази протягом дня.

сік грейпфрута

Кислота, що міститься в грейпфруті, допоможе вивести з організму нікотин.

Читайте також: Термообробка вбиває вітаміни чи приносить користь?

валеріана

Валеріана - один з кращих трав'яних засобів, який зменшує прояви симптомів відмови від нікотину. Це стрес, хвилювання, неспокій, безсоння.

мед

Мед - чудові ліки, які полегшать відмову від куріння. У ньому багато вітамінів, ензимів і протеїнів, які допоможуть позбутися від шкідливої ​​звички.

Зараз ви читаєте новину «Продукти, які допоможуть легко кинути палити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути