четвер, 14 квітня 2016 12:07

Найефективніший засіб від похмілля виявили бразильські сексологи

Найефективніший засіб від похмілля виявили бразильські сексологи
Фото: mport.ua

Бразильські сексологи з Ліньяно-Сан-Педро твердять, що регулярний секс є запорукою хорошого самопочуття після прийому спиртного.

На прикладі 200 сімейних пар фахівці довели, що кращим способом усунути похмільний синдром є сексуальний контакт. Вони займатися сексом вранці, після того, як напередодні пили спиртні напої.

З'ясувалося, що у всіх спостерігалася позитивна реакція приблизно через 2 години після статевого акту, що тривав 10 хвилин. Згідно зі звітом, обидва партнери відзначали полегшення важкого стану, зокрема зменшення головного болю і зниження нудоти. Також поліпшувалася концентрація уваги.

Читайте також: 5 продуктів, які викликають неймовірний апетит

За словами вчених, секс знімає похмілля завдяки підвищеному виробленню пролактину у жінок і тестостерону у чоловіків. Викид цих гормонів стимулює нейрони, активує роботу органів видільної системи, і з кровотоком видаляються шкідливі речовини.

Керівник дослідження Ракель Кінесса підкреслила, що для того, щоб еротичний тренінг переміг алкогольну інтоксикацію необхідні дві умови.

По-перше, кількість випитого напередодні не повинно перевищувати 300 мл міцного напою (коньяку, горілки, віскі і т.д), або ж 1 літра пива або вина. По-друге, у людини повинні бути відсутніми хронічні захворювання нирок, печінки, шлунка і кишечника.

Зараз ви читаєте новину «Найефективніший засіб від похмілля виявили бразильські сексологи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути